Söker nytt hem

S*Tallkottens AnnaRosa de Neo Mazou, Rag n03
Född 24 juli 2011

har fått sin sista kull och söker nu nytt hem som heltidspensionist och soffråtta.


                                                                    
.......Klicka HÄR för fler bilder på AnnaRosa!

 

AnnaRosa, eller "Ugglan" som hon kallas till vardags vill helst bo  i ett lugnt och harmoniskt hem utan riktigt små barn där hon kan få den tid och uppmärksamhet hon så väl är värd.  Hon vill inte vara ensam hemma alltför många timmar per dygn utan vill mer än gärna ha tillgång till någon tvåbening att gulla och snacka med.

"Ugglan" är utställd med bra resultat (bl.a. tre nomineringar) och vill du fortsätta att ställa ut henne - nu som kastrat - ska det inte vara några problem. Hon har alltid skött sig exemplariskt på de utställningar hon varit på.

Hon har en bra och lättskött päls som inte tovar sig så pälsvården är inte betungande. "Ugglan" är ultraljudad u.a. hjärta & njurar samt DNA HCM Ragdoll negativ/negativ genom sina föräldrar. Hon är också ID-märkt med chip, registrerad och har stamtavla i SVERAK, han har en enskild försäkring och "Doldafelförsäkring" hos AGRIA och är vaccinerad mot kattpest & kattsnuva.

Självklart ska "Ugglan" fortsätta att vara innekatt och inte lämnas utomhus utan tillsyn! Gärna utevistelse i kattgård, innätad balkong - eller varför inte små spännande äventyr i sele och koppel! Jag vill också att du fortsätter att hålla henne minst veterinärvårdsförsäkrad under hela sitt liv.

Vid en ev. flytt kommer "Ugglan" att vara besiktigad av veterinär och besiktingsintyget följer naturligtvis med katten, kastrerad och nyvaccinerad. Vill du överta hennes försäkring hjälper jag gärna till med det.

Anledningen till att jag tagit beslutet att omplacera henne är att hon mått pyton under båda sina dräktigheter. Detta har inte påverkat hennes roll som mamma men det känns inte bra att fortsätta med henne i aveln och tyvärr; håller man på med detta så går det ledsamt nog inte att spara på sina kastrater :-(

"Ugglan" kan inte flytta förrän hennes ungar har flugit ur boet och hon själv kommit igen efter kastreringen som kommer att göras när ungarna flyttat och hon själv är i form för ett operativt ingrepp. Kan nog bli lite vår i luften innan det är dags......

Pris: 5.000:-- inkl. kastrering, vaccinering och besiktning.


Varmt välkommen att höra av dig om du känner att du är rätt person att ge min älskade Uggla ett livslångt hem!

Brittmarie Fridh
Tel: 070-5911195
Mail: tallkottens@msn.com