Aktuella omplaceringar

 

S*Tallkottens AnnaRosa de Neo Mazou
 
Rag n03 (brun bicolour)
Född 24 juli 2011

har fått sin sista kull och söker nu nytt livslångt stabilt hem som heltidspensionist och soffråtta.


                                      
.......Klicka HÄR för fler bilder på AnnaRosa!

 

AnnaRosa, eller "Ugglan" som hon kallas till vardags vill helst komma till ett lugnt och harmoniskt hem utan riktigt små barn där hon kan få den tid och uppmärksamhet hon så väl är värd.  Hon vill inte vara ensam hemma alltför många timmar per dygn utan vill mer än gärna ha tillgång till någon tvåbening att gulla och snacka med.

"Ugglan" är ultraljudad u.a. HCM & njurar samt DNA HCM Ragdoll negativ/negativ genom sina föräldrar. Hon är också ID-märkt med chip, registrerad och har stamtavla i SVERAK, Liv- och veterinärvårdsförsäkrad hos AGRIA.

Självklart ska "Ugglan" fortsätta att vara innekatt och inte lämnas utomhus utan tillsyn! Gärna utevistelse i kattgård, innätad balkong - eller varför inte små spännande äventyr i sele och koppel! Jag vill också att du fortsätter att hålla henne minst veterinärvårdsförsäkrad under hela sitt liv.

Vid en ev. flytt kommer "Ugglan" att vara besiktigad av veterinär och besiktningsintyget följer naturligtvis med katten, kastrerad och nyvaccinerad. Vill du överta hennes försäkring hjälper jag gärna till med det.

Anledningen till att jag tagit beslutet att omplacera henne är att hon mått pyton under båda sina dräktigheter. Detta har inte påverkat hennes roll som mamma men det känns inte bra att fortsätta med henne i aveln och tyvärr; håller man på med detta så går det ledsamt nog inte att spara på sina kastrater :-(

Pris: 4.000:-- inkl. kastrering, vaccinering och besiktning. Vi har också vårdat hennes tänder och tagit bort ev. tandsten våren 2015.

Varmt välkommen att höra av dig om du känner att du är rätt person att ge min älskade Uggla ett livslångt hem!

Brittmarie Fridh
Tel: 070-5911195
Mail:
tallkottens@msn.com